sponsoren

Bimbola
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > dag 2 - 17 september 2019

Dag 2 - 17 september 2019

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus vooruit, we beginnen met moeilijk nieuws: morgen, de 3e etappe over Katendrecht, wordt zwaar en lastig. Niet alleen omdat we ons uit onze eigen wijk begeven, maar ook omdat omdat er her en der wat trappen beklommen moeten worden, en we soms over smalle paden gedwongen worden te lopen. Alsof dat nog niet alles is, steken we tevens een van de drukste wegen van Rotterdam over; kortom, let morgen goed op elkaar en op het verkeer en probeer kinderwagens zoveel mogelijk thuis te laten: sjor die baby op je buik, of rug, en geef het goede voorbeeld aan je eigen kinderen, en aan dat van anderen. 

 

Een goed voorbeeld gaf ook de brassband, eerder op de avond. Wat een power en kracht! Ik overweeg nu zelf ook om drummer te worden in de hoop ook van die sterke, gespierde armen te krijgen; waar kan ik me aanmelden? 

 

Vandaag vertrokken er 199 lopertjes, met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar en 10 maanden, was de gemiddelde snelheid 4,7 km per uur en bleken New Balance schoenen niet de juiste schoenen te zijn voor een vierdaagse! Een vrijwilliger wist te melden dat haar schoenen wel 8 keer uitgingen tijdens het lopen; het merk van die schoenen is nog onbekend. De EHBO’ers zagen dat het goed was, en de bezemwagen hoefde niet uit te rukken. Wel zagen we de eerste uitvallers – al halfverwege de route - maar we rekenen erop dat zij morgen weer gewoon fris en fruitig aan de start verschijnen.

 

Over morgen gesproken, dat is de dag na de verjaardag van een van onze lopertjes, dus dat wordt zingen geblazen: wie-o-wie meldt zich aan als voorzanger (dat is de vrije vertaling van Lead Singer)? Indien vrijwilligers uitblijven, wijzen we gewoon iemand aan, die “Er was er 1 jarig, hoera, hoera” gaat inzetten. Degene die het mooiste zingt, krijgt een extra appel van Bimbola. 

 

Voor niets gaat de zon op: Hunter Douglas, FlexxGroup (verkeers profs), Opzoomeren, Robeco, Deltaport Donatiefonds, Maandag, Lekker Fit, Bimbola, Lokkerbol, en de Bloementeler Wiens Naam We Nog Steeds Niet Weten: dankjulliewel! 

 

Delen jullie alle foto’s wel, via onze feestboek pagina: https://m.facebook.com/pages/category/Event/Avondvierdaagse-kop-van-ZuidFeijenoord2225325557703415 

 

Tot morgen, 

Team-Kinderavondvierdaagse Kop van Zuid

Archief


Per maand